Search the Knowledge Base Report a bug
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view   .    ArchiCAD-Talk Forum Index >>> Teamwork / BIM Server >>> Teamshare libraries not loading for one user
View previous topic :: View next topic
Author Message
doober922
New member
New member

Joined: 23 Jul 2012
Posts: 46
Location: Las Vegas

PostPosted: Tue Jan 17, 2017 12:52 am    Post subject: Teamshare libraries not loading for one user Reply with quote

We have one user in our office that when he tries to work in a Teamshared file the libraries do not load. He gets an error that he is missing libraries that were never loaded into the file. Every other user in the file does not have any issues. We have uninstalled/re-installed AC on the machine in question. I have removed him as a BIM user and re-added him. None of these fixes the library issue. Any help would be greatly appreciated.
_________________
AC-17 MacBook Pro Mac OS 10.10.5
AC-18 MacBook Pro Mac OS 10.10.5
AC-19 MacBook Pro Mac OS 10.10.5
Back to top
View user's profile Send private message    
Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view       ArchiCAD-Talk Forum Index >>> Teamwork / BIM Server >>> Teamshare libraries not loading for one user All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB 2001, 2005 phpBB Group
Copyright 2012 - Graphisoft SE. All rights reserved worldwide. Terms of Use | Privacy Policy