Search the Knowledge Base Report a bug
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view   .    ArchiCAD-Talk Forum Index >>> Grasshopper-ARCHICAD Connection >>> Archicad grasshopper first time running issue
View previous topic :: View next topic
Author Message
Jtrnr
New member
New member

Joined: 21 Jul 2017
Posts: 6
Location: Australia

PostPosted: Mon Jul 24, 2017 3:49 am    Post subject: Archicad grasshopper first time running issue Reply with quote

Hi,

I have just installed GH-AC live connection 1.5 for archicad 19.

I've followed all the steps in the instructions but I can not achieve a connection and the AC components dont show in grasshopper.

Things to note I am running this on an office network.

If any one has had this problem or knows what is wrong. I will be duper grateful if you can help out.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message    
Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view       ArchiCAD-Talk Forum Index >>> Grasshopper-ARCHICAD Connection >>> Archicad grasshopper first time running issue All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB 2001, 2005 phpBB Group
Copyright 2012 - Graphisoft SE. All rights reserved worldwide. Terms of Use | Privacy Policy