The Global ARCHICAD Community

Stay informed. Get help. Share your knowledge.

Discussions closely related to ARCHICAD. (Example: Do we need a Linux version of ARCHICAD?)

Moderators: Barry Kelly, Karl Ottenstein, LaszloNagy, ejrolon, gkmethy, Csaba Kézér, mtron

User avatar
By LaszloNagy
#295649
Dear Talkers,

GRAPHISOFT is looking for people to participate in the beta test of ARCHICAD 23. The application process is similar to last year’s. Registration starts today! If you are interested, please visit the following page:

https://beta.graphisoft.com/
User avatar
By Barry Kelly
#295679
Bricklyne Clarence wrote:
Mon Mar 25, 2019 1:24 am
FYI, that link opens to a blank page.
Works fine for me using Firefox.

Barry.
User avatar
By AnthonyFurrier
#295721
Blank page for me also. :(
By Bricklyne Clarence
#295722
AnthonyFurrier wrote:
Mon Mar 25, 2019 9:21 pm
Blank page for me also. :(


Glad to see I'm not going crazy.

I've tried it on my PC with Chrome, Internet Explorer, Opera, Edge browser and Vivaldi (the browsers I currently have).
All the same blank page.
Even on Incognito mode with all addons and extensions disabled.

EDIT : I just checked on a colleague's Mac computer on their Chrome browser and it seems to work there.
So perhaps your web-page doesn't like PC's?
User avatar
By Lingwisyer
#295732
Bricklyne Clarence wrote:
Mon Mar 25, 2019 9:27 pm
AnthonyFurrier wrote:
Mon Mar 25, 2019 9:21 pm
Blank page for me also. :(


Glad to see I'm not going crazy.

I've tried it on my PC with Chrome, Internet Explorer, Opera, Edge browser and Vivaldi (the browsers I currently have).
All the same blank page.
Even on Incognito mode with all addons and extensions disabled.

EDIT : I just checked on a colleague's Mac computer on their Chrome browser and it seems to work there.
So perhaps your web-page doesn't like PC's?

Page opens fine for me on Win7 Chrome XD



Ling.
By Bricklyne Clarence
#295799
Okay, I figured out the problem on my end.

It seems like it was an issue with my firewall/over-aggressive antivirus protection (NOD32) that frequently blocks out a lot of sites that seem suspicious (to it).

I've had the same issue before with other websites that I couldn't access only to later on find out they were in the quarantine blacklist of the antivirus and I had to remove them from there.
In this case , when I turned off the antivirus or paused it (for a different issue) I was suddenly able to see the website.
I'll have to check and reset the A/V settings or at least whitelist the site and remove it from the quarantine list.

Hopefully this helps anyone else that might have the same issue getting a blank page or not accessing it.
User avatar
By Christophe Fortineau
#295803
Blank page today with :
OSX 10.13.6 with FireFox, Chrome, Safari

With Android It's great !
So I share the QRcode :
Image
User avatar
By Barry Kelly
#295807
Bricklyne Clarence wrote:
Wed Mar 27, 2019 5:52 pm
Hopefully this helps anyone else that might have the same issue getting a blank page or not accessing it.

Thanks for getting back to us with the solution.

Barry.